A Tesco elkezdte árulni Harry Potter láthatatlanná tévő köpenyét

A Tesco elkezdte árulni Harry Potter láthatatlanná tévő köpenyét

A Tesco valószínűleg a Lidlnél is nagyobbat fog húzni az „olcsó terméket drágán, hatalmas mennyiségben eladni” című versenyben azzal, hogy végre megvalósítja a keményvonalas Harry Potter rajongók álmát. A Ladbible ugyanis arról ír, hogy az üzletlánc hamarosan elkedi árulni az angliai boltjaiban a könyvekből és a filmekből is ismert láthatatlanná tévő köpenyt.

Bár azt nem tudták megígérni, hogy úgy fog működni, mint a történetben, cserébe legalább pontosan ugyanúgy fog kinézni látható állapotában, mint Harryé. A készítők arra biztatják a leendőbeli tulajdonosokat, hogy gyártsák újra a filmekből ismert ikonikus köpenyes jeleneteket, amelyhez még egy applikációt is kifejlesztettek. Ennek segítségével a köpeny viselője olyan fotókat készíthet magáról, amelyen tényleg úgy fog tűnni, mintha a köpeny láthatatlanná tenné.

Ehhez hasonló terméket természetesen lehetett már kapni a hivatalos ajándékboltokban, azzal viszont hogy a Tesco széles körben elérhetővé teszi, hatalmasat kaszálhat, hiszen így az olyan rajongók is rögtön lecsaphatnak rá, akik eddig nem is nagyon tudták, hol kellene keresni az ehhez hasonló relikviákat.

A köpeny bevezető ára mindössze 15 font, kicsivel több mint hatezer forint lesz, a tervek szerint azonban az első nagy roham után ennek a duplájáért fogják értékesíteni.

 

Kiemelt kép: Tesco

Forrás: 24.hu