Akár ingyen is Windows 10-hez juthatsz – Keysoff 11-11 Mega Vásár (x)

Akár ingyen is Windows 10-hez juthatsz – Keysoff 11-11 Mega Vásár (x)

Egyet fizetsz, kettőt kapsz akció!

Az idei legnagyobb dobás a Keysoffon az egyet fizetsz, kettőt kapsz akció, amelynek keretében Office 2016 és 2019, valamint egy éves Avast víruskergető licenc mellé ingyen Windows 10 jár. Használd ki és frissítsd most régi szoftvereidet. Máshol nem találkozhatsz ilyen ajánlattal, szóval érdemes lecsapni rá. Még kuponkódra sincs szükség, csak válaszd ki a neked tetsző bundle-t és vásárold meg.

45% kedvezmény Windows 10-re

Csak Windows 10-re van szükséged? A Keysoff rád is gondolt, ugyanis 45%-kal olcsóbban juthatsz hozzá a piac legkelendőbb operációs rendszeréhez a 11-11 Mega Vásár alkalmából, csak használd fel a BM45 kuponkódot a termék kosárba helyezése után.

-55% minden egyéb Microsoft szoftverre

A 11-11 Mega Vásáron minden egyéb Microsoft termék kevesebb, mint féláron kapható. Az 55%-os kedvezmény minden eddig fel nem sorolt szoftverre érvényes, csak használd a BM55 kuponkódot. Tedd az életedet és a munkádat is egyszerűbbé és hatékonyabbá a Microsoft legjobb szoftvereivel.

A fentebb említett összes ajánlat kizárólag a 11-11 Mega Vásár időtartama alatt és a készlet erejéig elérhető. Ha szeretnél Microsoft szoftvert vásárolni, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni a jelenlegi ajánlatokra.

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

Videók a témában:

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A Keysoff.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysoff.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a service@keysoff.com email címre vagy használd a weboldalukon elérhető élő chatet, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysofftól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Forrás: 24.hu