Alufóliába csomagolt agyat talált egy férfi egy amerikai strandon

Alufóliába csomagolt agyat talált egy férfi egy amerikai strandon

Üvegkavicsokat ment keresni, de helyette valamiféle agyat talált egy férfi az amerikai Wisconsin állam egyik strandján – jelentette a helyi sajtó. Jimmy Senda a Fox6 televízió híradójának elmondta, hogy a kíváncsiság vezette, amikor kinyitotta gumiszalaggal körbetekert alumínium csomagot.

Kinyitottam, és elsőre úgy nézett ki, mintha csirkemell lenne. Kellett egy kis idő, hogy leessen mi történik: egy agy volt.

A Racine városában, a Michigan-tó partján talált csomagban emellett egy virág volt, valamint külföldi pénz, feltehetően kínai. Senda végül jelentette az esetet a rendőrségen, és a kiérkező rendőrök is megállapították, hogy “agynak néz ki”.

Senda a CBS58 televíziónak elmondta, őrül, hogy ő találta meg, mert a strandon sok gyerek szokott játszani, hozzátéve, hogy ő el tudta viselni ezt a látvány, de más már lehet, hogy nem így reagált volna. Főleg amiatt aggódott, hogy mi történt volna, ha egy gyerek bukkan rá.

A rendőrség a Fox6-nak elmondta, hogy nem hiszik, hogy emberi agyról lenne szó, de ezt csak majd akkor tudják biztosan kijelenteni, ha szakértők is megvizsgálták. Az agyat a megyei igazságügyi szakértői hivatalba küldték.

Senda a Facebook-oldalán osztotta meg az agyról készült fotókat.

Figyelem, a képek egyesek számára felkavaróak lehetnek!

 

Kiemelt kép: Fox6

Forrás: 24.hu