Áruházi plakátokról is visszaköszön a Canon csúcsminősége

Áruházi plakátokról is visszaköszön a Canon csúcsminősége

Gyorsabb nyomtatási sebességével és megszakítás nélküli nyomtatási lehetőségeivel érkezett a piacra a Canon legújabb innovatív terméke. A széles formátumú, többfunkciós nyomtató igazi kuriózum, amely fejlett színkezelési és médiafelismerő funkciókat kínálva őrzi a japán gyártó minőségét és a lehetetlent nem ismerő megoldásait.

„Ez a nagy teljesítményű nyomtató tökéletes választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek nagy formátumú nyomtatásaik pontosságot és következetességet igényelnek. Ez a termékünk a normál poszterektől kezdve a legbonyolultabb plakátokig a nyomtatás széles spektrumát vonultatja fel szegélymentes nyomtatással akár vízálló alapanyagra is, kültéri alkalmazásra” – mondta el Weiszhaupt Gábor a Canon Hungaria kiemelt ügyfélkapcsolati vezetője.

A Canon imagePROGRAF TX-4100 a kiskereskedelmi üzletekben is értékteremtést kínál az „in house”, azaz házon belüli nyomtatási lehetőségekkel. Mindez költségmegtakarításhoz és a gyártási folyamat jobb ellenőrzéséhez vezethet, de ami esetenként fontosabb, hogy extrém rövid átfutási idő alatt is kivitelezhető a bolti marketing anyagok kihelyezése. A piaci körülmények alkalmanként indokolttá tesznek egy hirtelen szervezett promóciót vagy leértékelést, ami nemcsak gyors döntést, de gyors kivitelezést is igényel. Általában egy A0 méretű poszter akár 37 másodperc alatt nyomtatható normál papírra, gyors gazdaságos üzemmódban. Tekercses és vágott íveket egyaránt képes kezelni 152,4mm – 1118mm szélesség között, és nyomathordozóként alkalmazható papír, textil, vászon, pauszpapír vagy áttetsző matt fólia is. Mindemellett a nyomtató helyigénye gyakorlatilag egy irodai munkaállomásnyi: nyitott kosárral szélessége 1593mm, mélysége 984mm, magassága 1168mm.

„Hosszú évek óta együttműködünk az egyik legnépszerűbb kiskereskedelmi lánccal is, akik több, mint 20 áruházukban használják elégedetten az imagePROGRAF TX-4100 nyomtatóinkat. A különböző szóróanyagok és áruházi marketing termékek előállítása lényegesen leegyszerűsödött és gyorsabb is lett. A nyomtató intuitív kezelőfelülete és változatos médiakezelése miatt is népszerű” – tette hozzá Weiszhaupt Gábor.

A Canon fejlesztéséhez köthető egy olyan festéktípus kidolgozása is, amely kiváló minőség mellett, jelentősen takarékosabban alkalmazható.

„A kutatás-fejlesztés részlegünk újítása egy olyan festéktípus, mely nem ivódik mélyen a papírba, így fele annyi festékkel ugyanazt a minőséget érjük el a nyomtatásban. A festékkazetta kapcsán pedig még egy érdekesség: nyomtatás közben is ki lehet cserélni, hiszen egy átmeneti tartály gondoskodik arról, hogy szünetmentes legyen a művelet” – mesélt a folyamatról Weiszhaupt Gábor.

Még több információ a nyomtatóról itt!

Forrás: 24.hu