Baukó Éva: Mi ez a buzi propaganda?

Baukó Éva: Mi ez a buzi propaganda?

Baukó Éva tegnap Instagramon fejtette ki véleményét arról, hogy miért ért egyet Dúró Dóra könyvégetéses akciójával. A kommentelők egy esze felháborodott, ezért ő úgy gondolta, hogy ezt a témát és gondolatait tovább viszi YouTube-ra is, ahol csinált egy csatornát csak azért, hogy bővebben kifejthesse véleményét a témáról. Az egészet azzal kezdte, hogy megkérdezte:

Mi ez a buzi propaganda? Eszem megáll, az én gyerekem, ha lesz egyszer, nem szeretném, hogy ilyen mesekönyveket olvasson. Miért kell állandóan kampányolva erőltetni, hogy a másság létezik? Miért nem lehet csendben csinálni? Titeket az zavar, ha én ugatok, engem meg az idegesít, hogy erről kell olvasnom. Leszarom, hogy nem leszek szimpatikus a véleményemmel, de ezt érzem! Álszentnek tartom ezt az egészet, liberalizmus mögé takarózni. Takarodjatok már a…

— olvassa fel tegnapi bejegyzését, majd felolvas különböző kommenteket és azokra reagál. Egy ponton elmondja, hogy neki nincsen baja a melegekkel, de nem érti, miért nem lehet csendben csinálni.

Én nem vagyok homofób és a kiírások tartalma sem ezzel kapcsolatos. Nem ítélem el a melegeket, egy dolgot ítélek el. Tudom, hogy a politikusok bántják őket, tudom, hogy vannak jogaik, tudom, hogy az LMBTQ miatt valaha harcolnak a jogaikért. Nincs is semmi baj. Nekem nem ezzel van bajom és nem a melegekkel van bajom. Hanem azzal, hogy agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok a pofánkba a propagandát. Mert igenis ez egy propaganda. Miért nem látok ilyet a heteróknál?

— fogalmazta meg véleményét.

Kiemelt kép: YouTube/Éva Baukó

Forrás: 24.hu