Bizalmi szavazás lesz a MOB elnökéről

Bizalmi szavazás lesz a MOB elnökéről

A Nemzeti Sport Online cikke szerint december 30-ra. Rendkívüli közgyűlést hív össze a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), méghozzá az elnök, Kulcsár Krisztián kérésére. Az ülésnek két napirendi pontja lesz:

  • az elnök beszámolója és
  • bizalmi szavazás Kulcsár Krisztián személyéről.

A lap azt is írja, az utóbbi időben megrendült a bizalom Kulcsár irányába. A világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes egykori párbajtőröző 2017 óta irányítja a MOB-ot, 2020 júniusában újraválasztották.

Kapcsolódó
Elnézte a döntő idejét a magyar úszó a vébén

Egy órával korábbra készült, a döntőben már érezte, hogy elment ez a verseny a számára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Forrás: 24.hu