„Büszke vagyok, hogy egy korszakon osztozhatok veled” – Federer és Djokovic is gratulált Nadalnak

„Büszke vagyok, hogy egy korszakon osztozhatok veled” – Federer és Djokovic is gratulált Nadalnak

Rafael Nadal minden idők legsikeresebb férfi teniszezője lett, miután vasárnap megnyerte az Australian Open döntőjét, amivel 21. Grand Slam-győzelmét aratta.

Kapcsolódó
Kettős szetthátrányból állt fel, 21-szeres Grand Slam-győztes Rafael Nadal

Maratoni küzdelemben sikerült legyőznie Danyiil Medvegyevet.

A nagy győzelméhez a díjátadón gratulált Danyiil Medvegyev, aki öt óránál hosszabban, egy ötszettes thrillerben maradt alul a spanyollal szemben. Két másik sportági legenda, az egyaránt 20-20 GS-győzelemmel álló Roger Federer és Novak Djokovic is gratulált a káprázatos teljesítményhez.

„Gratulálok a 21. GS-győzelemhez Rafa Nadal! Fantasztikus teljesítmény! A mindig lenyűgöző küzdőszellem újra győzelmet ért. Gratulációm! Medvegyev mindent beleadott, olyan szenvedéllyel és elszántsággal játszott, amit várunk tőle”

– összegzett a torna előtt Ausztráliából kiutasított világelső.

Roger Federer ehhez képest sokkal bőbeszédűbb volt az Instagram-oldalán, amelynek sztorijában kifejtette, hogy büszke, amiért egymást egyre jobb és jobb teljesítményre kényszerítették Nadallal.

„Micsoda mérkőzés! Drága barátom és riválisom, Rafael Nadal, tiszta szívemből gratulálok, hogy a férfiak közül elsőként nyertél 21 egyéni Grand Slam-tornát. Néhány hónapja még azzal viccelődtünk, hogy mindketten mankózunk. Elképesztő! Sohasem szabad lebecsülni egy bajnokot. Fantasztikus elhivatottságod és küzdőszellemed engem és világszerte sokakat inspirál.

Büszke vagyok, hogy egy korszakon osztozhatok veled és megtiszteltetés, hogy szerepet játszhattam ennek a sikernek az elérésében, ahogyan te is az én sikereimben az elmúlt 18 évben. Biztos vagyok benne, hogy még sok siker előtt állsz, de ezt a mostanit élvezd ki”

– írta Federer.

Nadal 2009 után először nyert újra Australian Opent és a győzelem után hatalmasat ünnepelt, ugyais hat hónap kihagyás után játszott újra. A világon több ezren tettek közzé dicsőítő bejegyzést, ahol a spanyol klasszis nagyságát ünnepelték a vasárnapi sikere után.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Forrás: 24.hu