Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10 – A KeysOff tovább csökkenti az árakat (x)

Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10 – A KeysOff tovább csökkenti az árakat (x)

Az akció csak egyetlen hétig tart, úgyhogy érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Olcsóbb Windows 10 kulcsok

Ahhoz, hogy 45%-kal olcsóbban szerezd be a Windows 10-et csak használd az RK45 kuponkódot a termék kosárbehelyezése után:

Office 2019 leértékelés!

A KeysOff továbbá elindított egy speciális kampányt azok számára, akiknek csak Microsoft Office-ra van szükségük vagy Windowszal együtt szeretnék megvásárolni. Így 62% kedvezmény jár minden ilyen termékre, ha használod az RK62 kupont:


Kedvezmény Office 2016-ra is?

Természetesen annak sem kell búsulnia, aki nem akarja a legújabb szoftvereket használni, ugyanis az összes Office 2016-ra és azt tartalmazó csomagra 60% kedvezmény jár az RK60 kuponkód felhasználásával:

Még több leárazott termék a KeysOffon

Kétségkívül az Office 365 volt az utóbbi idők egyik legkeresettebb programcsomagja, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ennek hála 55% extra kedvezménnyel vásárolhattok Office 365 előfizetést az RK55 kuponkóddal:

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A Keysoff.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysoff.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a service@keysoff.com email címre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysofftól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Forrás: 24.hu