Egy 13 éves megmentette egy ezer kilométerre lévő fiú életét, a TikTok-on keresztül

Egy 13 éves megmentette egy ezer kilométerre lévő fiú életét, a TikTok-on keresztül

A New Hampshire államban élő 13 éves Caden Cotnoir a TikTok videómegosztón nézte, ahogy a 12 éves Trent Jarret nagyjából 1300 kilométerre tőle, Nyugat-Virgina állam egyik erdőjében quadozik, amikor Trent balesetet szenvedett. Caden csak annyit látott, hogy a kép majdnem teljesen elment, és csak egy kis fényt lehetett látni. A fiú a WMUR televíziónak elmondta:

Csak azt lehetett hallani, ahogy segítségért kiált.

És még valami mást. A quadja alá beszorult 12 éves fiú ugyanis egy telefonszámot kezdett el kiabálni. A nagyszülei otthoni számát, mert az volt az egyetlen, amire fejből emlékezett.

Caden ekkor azonnal felhívta a számot, és elmondta, hogy mi történt a fiúval, akit húsz perc múlva szülei már meg is találtak. A fiú, aki elmondása szerint csak nehezen tudott lélegezni a quad alatt, kisebb zúzódásokkal és vágásokkal megúszta az esetet, ami rosszabbul is végződhetett volna, ha nem találják meg időben.

Caden mostohaapja, aki egyben Gilmanton város rendőrkapitánya, „húsvéti csodaként” jellemezte az esetet, és nem győzte dicsérni a fiút a helyi sajtónak, amiért „azt tette, amit tennie kellett”.

Forrás: 24.hu