Egy éve ilyenkor: Tömött sorokban vártak, hogy bejussanak az orgiára

Egy éve ilyenkor: Tömött sorokban vártak, hogy bejussanak az orgiára

Kellemetlen vége lett az orgiának, amit tavaly október közepén rendeztek Madridban. A rendőrségre érkezett egy bejelentés, miszerint a főváros San Blas nevű részén egy ingatlan előtt sokan várakoznak, hogy bejussanak az ott zajló csoportszexre. Civilruhás rendőrök érkeztek a helyszínre, akikről a szervezők azt hitték, hogy az élvezetek miatt jöttek, így őket is beengedték. Nagy hibát követtek el.

Kapcsolódó
Tömött sorokban vártak, hogy bejussanak az orgiára

A rendőrök vetettek véget a vidám madridi összejövetelnek.

Los Angeles egyik legelőkelőbb piacterén, az Erewhonon sétált végig a lehető legnagyobb természetességgel egy domina és egy férfi, utóbbi négykézláb követte a nőt, akárcsak egy kutya. Az egyik bámészkodó által készített fotón látszik, hogy a férfin még póráz is volt, amit a maszkjához rögzítettek.

Kapcsolódó

Október 11-én egy ohiói anya, Emily Schmitt zuhanyozás után anyaszült meztelenül álldogált a fürdőszobában, miközben kétéves lánya, Carsyn a haját szárította. Hogy a kislány közben ne unatkozzon (vagy ne mocorogjon), a nő odaadta neki a mobiltelefonját. Óriási hiba volt.

Kapcsolódó

A házaspárok esetében kétszerese a valószínűsége annak, hogy megfertőződnek a háztartásukban élő más felnőttekhez képest. A többgenerációs háztartásokban az idősek extra kockázatnak vannak kitéve, ha a fiatalabb családtagoknak munkába vagy iskolába kell járniuk – olvasható egy tavalyi, a koronavírus terjedését vizsgáló tanulmányban.

Kapcsolódó

Tavaly ilyenkor futott az RTL Klubon a Házasodna a gazda, amiben négy férfi és egy nő kereste a párját, pontosabban válogattak rengeteg ember közül – ezt a kissé piacos helyzetet viszont nem érezte annyira az egyik jelentkező, aki inkább kiszállt a játékból. A Peti gazda néven futó Gothár Péter, miután kiválasztott magának négy lányt, az egyik közölte vele, hogy köszöni a lehetőséget, de akkor ő most inkább hazamenne.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Az egyik lány inkább hazament, miután kiválasztotta őt az egyik gazda

Lehet, hogy nem mindenkinek jön be a piac stílusú válogatás.

Forrás: 24.hu