Kisegítette egy cég a férfit, aki aprópénzben kapta meg az utolsó fizetését

Kisegítette egy cég a férfit, aki aprópénzben kapta meg az utolsó fizetését

Mint korábban írtuk, Andreas Flaten novemberben érezte úgy, hogy végleg betelt nála a pohár, ezért benyújtotta a felmondását a főnökének, Miles Walkernek a georgiai Walker Luxury Autoworksnál. Ledolgozta a felmondási idejét, de aztán többször is hiába kérte volt főnökét, hogy fizesse ki neki az utolsó, 915 dolláros bérét.

Előzmény
Egy zsák olajos aprópénzzel fizette ki volt alkalmazottját egy amerikai cégtulaj

A munkavállaló a toxikus légkör miatt mondott fel, alighanem igaza volt.

Végül, amikor Flaten a munkaügyi hatósághoz fordult, egy este egy autó fékezett a háza előtt, valaki kidobott belőle valamit, majd elhúzott. Flaten és a barátnője egy zsák olajos aprópénzt találtak, úgy gondolták, ez volt Walker utolsó kicsinyes húzása.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olivia Oxley (@ox_isms) által megosztott bejegyzés

Flaten barátnője, Olivia Oxley videót készített a zsák apróról, és megosztotta a történetet az Instagramon. A sztori elterjedt, és a sajtó is felkapta, így értesültek róla a washingtoni Bellevue-ben működő Coinstar nevű érmekezelő cégnél is.

A vállalat ezer dollárt adott Flatennek a zsák apróért, ráadásként pedig adományt küldtek két civil szervezetnek, akiket a férfi választhatott ki. Flaten két állatmenhelyt nevezett meg – írja az AP hírügynökség.

Forrás: 24.hu