Koronavírusos Rafael Nadal, veszélyben az AusOpenje

Koronavírusos Rafael Nadal, veszélyben az AusOpenje

Koronavírusos Rafael Nadal, a spanyolok 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes teniszsztárja. A 35 éves klasszis hétfőn a közösségi oldalán jelentette be, hogy pozitív tesztet produkált, miután hazatért Mallorcára az abu-dzabi bemutatóversenyről.

Az emírségekben kétnaponta ellenőriztek bennünket, minden tesztem negatív eredményt hozott. Vannak kellemetlen pillanataim, karanténba vonultam, és értesítettem a kontaktszemélyeket, akikkel az elmúlt napokban érintkeztem

– közölte a GS-győzelmeket tekintve társrekorder volt világelső.

A fertőzés következtében bizonytalanná vált, hogy korábbi terveinek megfelelően Nadal pályára lép-e az Australian Open január 3-án kezdődő, melbourne-i előversenyén. Egyelőre azt sem tudni, hogy elindul-e a január 17-én rajtoló Grand Slam-tornán.

Kapcsolódó
Elnézte a döntő idejét a magyar úszó a vébén

Egy órával korábbra készült, a döntőben már érezte, hogy elment ez a verseny a számára.

A mallorcai játékos Abu-Dzabiban négy hónap kényszerszünet után tért vissza, lábsérülése már nem látszott rajta, ezzel együtt előbb 6:3, 7:5-re kikapott a brit Andy Murraytől, majd 6:7, 6:3, 10-6-ra, döntő rövidítésben alulmaradt a kanadai Denis Shapovalovval szemben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Forrás: 24.hu