Kyrgios a győztes döntője után: Na, gyerünk az éjszakába!

Kyrgios a győztes döntője után: Na, gyerünk az éjszakába!

Női egyesben Ashleigh Barty révén hazai győzelem született az Australian Openen, ahogy férfi párosban is, igaz, ez már a döntő előtt biztos volt, mivel két ausztrál duó harcolt a trófeáért.

A fináléban Nick Kyrgios és Thanasi Kokkinakis kettőse két játszmában, 7:5, 6:4-re győzött Matthew Ebden és Max Purcell duója ellen.

A meccs után Kyrgios azt mondta, egy álom vált valóra számára a győzelemmel, majd felidézte, hogy a torna előtt még az indulása is kérdéses volt a koronavírus miatt, és köszöntet mondott a stábjának, valamint a barátnőjének a gondoskodásért.

Kyrgiosék mindent bedobtak a meccseiken, amivel csak fokozni tudták a hangulatot, és a tenisz fenegyereke a győztes döntő után sem hazudolta meg magát.

„Na, gyerünk az éjszakába” – mondta Kyrgios, és őt ismerve, biztosan alaposan megünnepli majd élete első GS-sikerét.

eredmény, férfi páros, döntő:

Kyrgios, Kokkinakis (ausztrál) – Ebden, Purcell (ausztrál) 7:5, 6:4

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Forrás: 24.hu