Molnár-Fazekas Vivien Molnár Gusztávról: Ha kell, főzök neki és anyagilag támogatom

Molnár-Fazekas Vivien Molnár Gusztávról: Ha kell, főzök neki és anyagilag támogatom

Molnár Gusztáv alkoholproblémái miatt nemrégiben vonult be egy rehabilitációs intézménybe, ám saját felelősségre elhagyta a klinikát. A felesége a minap a Borsnak mesélt arról, hogy az elvonón lévő színésszel minden nap telefonon tartották a kapcsolatot, állítása szerint ezen beszélgetések alkalmával Molnár terrorizálta őt, mondván, „neki bezzeg milyen jó, hiszen kint lehet és élheti az életét.”

Kapcsolódó
Molnár-Fazekas Vivien férje elvonójáról: Minden este beszéltünk telefonon, elkezdett terrorizálni

Férje azt sérelmezte, hogy Molnár-Fazekas Viviennek nem kell a rehabilitációs központban ülnie, míg neki igen.

Molnár-Fazekas Vivien szerint az elvonókúra értelmetlen volt abban a formában, ahogyan a férje próbálkozott vele, a Blikk információ szerint viszont a színész hamarosan egy másik klinikára is ellátogat, a feleség pedig azt mondta a lapnak, hogy amennyiben szükséges, segíteni fogja a férjét.

Most egy hétig Szlovákiában lesz a családjánál. Nem hiszem, hogy találkozunk, de természetesen ha a másik elvonón szüksége lesz valamire, igyekszem majd megadni neki. Ez eddig is így volt. Ha nem ízlik neki az étel, főzök, vagy ha bármire szüksége van, viszem, esetleg küldök neki pénzt, hogy megvehesse

magyarázta a lapnak, hozzátéve, hogy Molnár nincs könnyű helyzetben, hiszen bevétele jelenleg nincs, kiadásai viszont igen.

Nincs munkája, költségei azonban vannak, én pedig túlságosan lelkiismeretes vagyok ahhoz, hogy csak úgy a sorsára hagyjam, ezért támogatom anyagilag

– mondta Molnár-Fazekas, aki szerint a férjének egyedül kell meglelnie a gyógyuláshoz vezető utat, a végső döntést ugyanis neki kell meghoznia.

A színész felesége hozzátette, hogy bár hetek óta külön élnek, a válással egyelőre nem foglalkoznak, de nem tudják, lehet-e jövője a kapcsolatuknak.

Forrás: 24.hu