Párja megkérte Hosszú Katinka kezét

Párja megkérte Hosszú Katinka kezét

Hetek óta Tenerifén készül a soron következő versenyekre Hosszú Katinka, akivel kapcsolatban a közelmúltban felröppentek a hírek, hogy visszavonulna.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó ezt cáfolta, azóta közösségi oldaláról az is kiderült, hogy a munkáját, jelenlegi párja, Gelencsér Máté édesapja is segíti.

Vasárnap este azonban minden bizonnyal megsokszorozódott látogatóinak a száma, miután megosztott egy fotót a lánykérésről.

Katinka pedig igent mondott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Forrás: 24.hu