Sajtóhír: visszavonul a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady

Sajtóhír: visszavonul a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady

Az ESPN értesülései szerint visszavonul minden idők egyik legnagyobb amerikaifutball-játékosa, a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady.

A 44 éves Brady az előző idényben megnyerte a Super Bowlt a Tampa Bay Buccaneersszel, a mostani szezonban viszont már nincs esély a címvédésre, mivel csapata kikapott az NFC főcsoport-elődöntőjében a Los Angeles Ramstől.

Kapcsolódó
Bradyék csodát tettek, de még ez is kevés volt a győzelemhez

Szédületes meccsek voltak, a Kansas-Buffalo utolsó két percéről még sokáig fognak beszélni.

Az ESPN azt írja, Brady a kiesés óta szoktatta magát a visszavonulás gondolatához, és a döntésben az egészsége, valamint a családja is fontos tényezőt jelentett, mivel szeretne több időt tölteni a szeretteivel.

Ha Brady végleg leveszi a sisakot, akkor az NFL történetének legeredményesebb játékosaként búcsúzik, és övé a legtöbb touchdownpassz (624), a legtöbb győzelem, valamint a legtöbb passzolt yard (84 250).

Brady a 200-es NFL-draft hatodik körében kelt el, amikor a New England Patriots foglalt le a játékjogát. Az irányító neve összeforrt a bostoni csapattal, amellyel összesen hatszor nyerte meg a Super Bowlt.

Brady legnagyobb Super Bowlja, amikor 28-3-as hátrányból vezette győzelemre a New Englandet:

Aztán 2020 márciusáben a Tampa Bayhez távozott, és a floridai csapatból az első évében bajnokot csinált.

Úgy tűnik, pár napon belül két hatalmas egyéniségtől búcsúzik az NFL, mivel a Pittsburgh Steelersszel két Super Bowlt nyerő Ben Roethllisberger is elköszönt csapata kiesése után.

Kapcsolódó
Eddig csak sejtettük, most már hivatalos: Ben Roethlisberger visszavonul

A kétszeres bajnok irányító tizennyolc szezon után tesz pontot karrierje végére.

Forrás: 24.hu