Újabb kézilabdázó tűnt el a világbajnokságról

Újabb kézilabdázó tűnt el a világbajnokságról

Nagy nemzetközi visszhangja volt, hogy négy kameruni kézilabdázó is eltűnt a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon.

Kapcsolódó

Az afrikai kézisek mindet hátrahagyva távoztak a válogatott szállásáról, őket azóta is keresi a spanyol rendőrség. A dán TV2 beszámolója szerint egy újabb játékos, az iráni Sagajeg Bapiri is eltűnt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shaghayegh Bapiri (@shaghayegh.bapiri) által megosztott bejegyzés

Irán mind a hat mérkőzését elveszítette a vébén, összesítésben a 31. helyen végzett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Forrás: 24.hu