Véresre vertek és rugdostak a munkások egy férfit Szegeden

Véresre vertek és rugdostak a munkások egy férfit Szegeden

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azzal a két férfivel szemben, akik tavaly májusban brutálisan összevertek egy férfit Szegeden. A sértett férfi szegedi ingatlana melletti telket egy építési vállalkozó használta, aki erre a földterületre több alkalommal is építési anyagot pakolt le tavaly. A szomszédja ezt nehezményezte és szólt is az ott dolgozó munkásoknak, de az ominózus napig a kölcsönös sértegetéseken kívül más nem történt.

Tavaly május végén a férfi kerékpárral indult hazafelé a  közeli boltból reggel, amikor autóval elhaladt mellette az építési vállalkozó két munkása. Miután észrevették a férfit, az autóval elé vágtak és megállásra kényszerítették, majd a gépkocsiból kiszállva egyikük a férfihez lépett és ököllel arcon ütötte. A férfi ennek következtében a kerékpárral együtt a földre esett.  Bántalmazásával ezt követően sem hagytak fel, négyszer-ötször arcon ütötték és mindkét munkás rugdosni kezdte őt. A munkások egyikén fémbetétes munkavédelmi cipő volt, mellyel legalább két alkalommal mellkason rúgta a földön fekvő férfit.

A támadók ezt követően a földön fekvő, vérző fejű férfit magára hagyták, majd kocsiba ültek és elhajtottak a helyszínről.. Az összevert férfi a telefonjáról értesítette a mentőket, akik súlyos sérülésekkel azonnal kórházba vitték.

A bántalmazás következtében a férfi fejsérülést, valamint a mellkas sérülését szenvedte el a bordatörések mellett, amelyek közvetett életveszélyes állapotot eredményeztek. Az áldozat sérülései mintegy négy hét alatt gyógyultak meg.

Forrás: 24.hu